Tomasz Oczoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam jestem świeżo po instalacji cyagenmoda 11 na swoim Samsung S2 i mam pytanie jak doinstalować aplikacje googla podobno robi sie to przez recowery ale mi się to nie udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 spróbuj inne custom recovery lub starsze gappsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomasz Oczoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 cygenmoda wgrywalem za pomoca Cyagenmod instalerinstalacja niby zakonczona powodzeniem a google apps dalej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Gaaps (google play) ściągniesz ze strony Cm (gaaps.cyanogenmod.com CHYBA to ta strona). Wgrywasz przez CWM lub TWRP (install from sd card w CWM lub install w TWRP). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomasz Oczoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 CWM-based Recovery v6.0.5.0 dalej klikam instal zip .... chose zip from sdcard.....wybieram plik ... instaluje wyskakuje Install from sdcard complete i restet i nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Wyczyść telefon z danych (w recovery WIPE DATA) i dopiero wgraj. Nwm czm nie ma Google Play. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomasz Oczoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 wyczyscilem i dalej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 starsze gappsy spróbujEDIT: Mam nadzieję że Gappsy wgrasz przez CWM/TWRP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomasz Oczoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 wgrywam przez... CWM-based Recovery v6.0.5.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 pobierz stąd http://gapps.cyanogenmod.pli wgrajbtw zły dział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomasz Oczoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Cos zwaliłem cyagenmod nie może sie załadować a recovery nie widzi innych wersji mozna to jeszcze uratowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Tak, wgraj inne recovery przez odina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomasz Oczoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Odin nie widzi mi telefonu niby instalowałem sterowniki od samsunga ale nie wyswietla go w ID:COM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Reinstal sterownikow→reset pc→ponowne uruchomienie odina→flash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomasz Oczoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Sterowiki ktore lepsze Samsung kies czy samsung usb driver?dobra juz widzi co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Obojętnie Wgrywaj system przez odina jak napisał PeliKan TYLKO WYŁĄCZE KURCZE KIESA!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomasz Oczoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 jak znacie jakiegos stabilnego cyagenmoda dla S2 to czekam na propozycjesystem przez odina (gdzies czytalem ze tylko orginalnego andka sie przez odina wgrywa) jam mozna cyagenmoda przez odina wgrac dajcie jakis poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 no tylko stocki, wgraj tego stocka i przez twrp manager wgraj twrp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tomasz Oczoś
Witam jestem świeżo po instalacji cyagenmoda 11 na swoim Samsung S2 i mam pytanie jak doinstalować aplikacje googla podobno robi sie to przez recowery ale mi się to nie udaje
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi