hubciopl Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Witajcie. Wrzucilem CM 12.1 i wszystko smiga az milo. Tylko mam problem z apka od T mobile My Wallet. Po zaonstalowaniu krzyczy ze nie ma karty SIM NFC. Na stocku wszystko bylo ok. Nie wiecie czego moze brakowac albo w czym jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 W oprogramowaniu, cyanogenmod to modyfikowany minimalnie aosp taki sam jak z nexusów, popraw nazwe tematu na [Model urzadzenia] tytul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hubciopl Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Nie moge poprawic tematu. Zmieniam i nic...Wiem ze to mod ale to znaczy ze na nexusach ta apka tez nie bedzie dzialac. Na stocku i na modyfikacjach stockowych dzialala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Musisz wgrać apke z dodatkowymi plikami, nfc tak w sumie działa Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hubciopl Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Nfc raczej dziala. Tak podejrzewam ze musze cos dograc tylko co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hubciopl
Witajcie. Wrzucilem CM 12.1 i wszystko smiga az milo. Tylko mam problem z apka od T mobile My Wallet. Po zaonstalowaniu krzyczy ze nie ma karty SIM NFC. Na stocku wszystko bylo ok. Nie wiecie czego moze brakowac albo w czym jest problem.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi