Bakuku Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Witam, wraz z update systemu pojawiła się opcja quickwindow. Teraz rodzi sie moje pytanie na jakiej zasadzie to działa. Czy da sie oszukać system i np z kartonu zrobić etui i uzyskać taki sam efekt jak z etui za ok.70zł Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 To nie jest jakoś powiązane z czujnikiem zbliżeniowym, albo światła? Pewnie coś instaluje i to działa w tle jeżeli zasłonisz to BUM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakuku Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 No właśnie zaciekawiło mnie to i chciałbym sie tego dowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremerogo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Z tego co wiem działa to na jakiś czujnik magnetyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi