Flipper16 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Witam , próbowałem zrootować ten szrot na każdy sposób z tego forum i za każdym razem kończyło się niepowodzeniem. HTC D300 ma problem z rootowaniem czy coś zle robie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Skąd mamy wiedzieć, że źle robisz? Nie znamy sposobu którym rootujesz telefon. Przy okazji zła nazwa tematu, polecam zajrzeć do tematu: klikDrogi użytkowniku, nazwa tego tematu powinna brzmieć: [HTC D300] Problem z rootowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flipper16 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 To jest w dziale HTC D300 to logiczne że o ten telefon chodzi ,..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 A wiesz że istnieje coś takiego jak regulamin? Źle napisane tematy są karane punktami na pasku ostrzeżeń i wyrzucane do kosza Zapamiętaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 więc tak, bootloader masz odblokowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flipper16 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 tak , to dałem radę zrobić ale nic więcej bo przy wybieraniu tego recovery wyskakiwał ten wykrzyknik i trzeba było resetować telefon . A te inne "rootery" typu podłącz telefon i kliknij root nie działają , wyskakuje że niepowodzenie i tyle .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 to znaczy? próbowałeś wgrać toUPDATE-SuperSU-v2.46.zipprzez custom recovery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flipper16 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Gdzieś polecenie było takie żeby to wrzucić na karte ,wybrać opcję recovery i kliknąc w to . Tylko że kiedy próbuję wejść w te recovery telefon staje .Jak gadam bzdury i nie mam o tym pojęcia to wybacz ale tak to pamiętam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 to weź zgraj ten pliczek na telefon i wgraj go przez custom recovery (cwm/twrp/philz itd)jak będziesz miał jakiś błąd to napisz dokładnie jaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flipper16 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Mógłbyś dać jakiś link do poradnika bo nie bardzo wiem jak to zrobić ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 masz cwm tak?wybierasz install zip from sdcard i wybierasz ten pliczek i zatwierdzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flipper16 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Mam to twrp i wyskakuje że root jest potrzebny do działania tego programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 ale masz wgrane twrp tak? czy tylko pliki na komputerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flipper16 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Może nie zrozumiałem ...twrp manager pobrałem ze sklepu , plik zip dałem na kartę .Wchodzę w ten program daje instal , wybieram tego zipa i wyskakuje ze potrzebny root. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zrób tak jak tuhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3011-desire-300-cwm-twrp-recovery-instalacja/a potem wgraj ten pliczek co podałem wyżej w poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flipper16 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 A co jeśli w ROM Manager wyświetla mi się bieżące recovery : ClockworkMod 5.X.X.X ?Jeśli chodzi o ten link to wybrałem CWM przeniosłem do folderu fastboot i jak wpisuje tą komendę to wyświetla się waiting for device i stoi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 bo po 1 musisz wgrać sterownikipo 2 musisz podpiąć telefon w trybie hboota 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flipper16 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 OK udało się , w końcu jestem o krok dalej niż zwykle , dzięki . Teraz kliknąć reboot system now czy jeszcze coś tam trzeba zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 wipe cache i reboot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flipper16 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 i już root jest tak ?Teraz trzeba wgrać jakiś rom tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 już masz root,czekaj czekaj, czy Ty chciałeś wgrać roota by wgrać custom rom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flipper16 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Nie , nie koniecznie , bardziej dla aplikacji .Ale ok już nie mieszajmy , jest ok . WIELKIE dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 aczkolwiek, custom roma teraz możesz wgryać, jak najbardziej, przez custom recovery które wgrałeś Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Flipper16
Witam , próbowałem zrootować ten szrot na każdy sposób z tego forum i za każdym razem kończyło się niepowodzeniem.
HTC D300 ma problem z rootowaniem czy coś zle robie ?
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi