pawel7423 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Aplikacje z Galaxy S6 *S6 S-Voice*S6 E-Mail*S6 My Files *S6 Smart Manager*S6 Music Player*S6 Flipboard Briefing*S6 SamsungApps Widget*S6 Fonts*S6 Audio*S6 Wallpapers Picker*S6 Accuweather Widget*S6 Browser*S6 TouchWiz*S6 Keyboard*S6 Calculator*S6 SPlanner*S6 Smart Remote Download:https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952603878 Instalacja przez CWM lub FlashFire bez nabijania KNOX. Wszystko co robisz, robisz na własną odpowiedzialność!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 A będzie to działać na CM13? W sumie to interesuje mnie tylko i wyłącznie widget pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Zobacz Galaxy S4 Weather Widget v2 CM10 & CM10.1 By Linq'z Qirls'z Chinese.zipNote III launcher dgrules.zip Zobacz w takim razie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 up. Ale jest to na galaxy s4 i w dodatku na cm 10, a ja potrzebuje na galaxy s5 i na CM13 Podejdzie?... Pytam bo nie chcę żeby mi się system wysypał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Podziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Wgrałem i niestety nie podziałało... wywala komunikat o zatrzymaniu aplikacji. Tak Galaxy S4 Weather Widget v2 jak i TouchWiz Ale dziękuję za chęci tylko teraz pytanie jak to usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Wgrać rom jeszcze raz. Tak się wywalić nie da, bo nie raz podmienia pliki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi