GalaxyCM Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Witajcie, Mam do was kilka pytan1. Co zrobić by bluetooth zaczal działał bo do pracy jest mi potrzebny2. Dlaczego ten pasek gdzie jest godzina itd jest czarny jak w KitKacie jest przezroczysty ? i jak to zmienic ?3. Czy jest mozliwy TouchWiz do pobrania bo mi sie podoba z gory dziekuje wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 1. Wgraj inną wersję cyanogena2. Nie da się3. Nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 ad2. da się http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2534260ad3. jest możliwy, ale to tylko będziesz miał launcher i temat, ewentualnie jeszcze statusbar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GalaxyCM Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Renox wszystkie CM na moj telefon maja problem z bluetooth dlatego szukam rozwiazania jak go naprawicPeliKan dziekuje za pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Musisz liczyć się z tym, iż twój telefon nie jest zbytnio wspierany przez developerów. Dlatego ciężko będziesz miał z takimi poprawkami.Nie bardzo możemy Ci wskazać takich łatek, bo zbytnio ich nie ma. Musiałbyś czekać na aktualizację od autora. My nie mamy wiedzy, czy developer wyda update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Jeśli chodzi o ten model, to ja odradzam Mam piękną historię co do GT-S7560 i CyanogenMod'em A może jednak modyfikacja Cię bardziej ucieszy? Ta bardzo ładnie wygląda... Daję linka niżej ---> LINK <--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GalaxyCM
Witajcie, Mam do was kilka pytan
1. Co zrobić by bluetooth zaczal działał bo do pracy jest mi potrzebny
2. Dlaczego ten pasek gdzie jest godzina itd jest czarny jak w KitKacie jest przezroczysty ? i jak to zmienic ?
3. Czy jest mozliwy TouchWiz do pobrania bo mi sie podoba
z gory dziekuje wszystkim za pomoc
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi