daniff Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Posiadam telefon Samsung Galaxy S4mini. Chciałbym wrócić do stocku. Czy ktoś z Was pomógłby mi w tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Oczywiście, na przyszłość przeczytaj temat jak poprawnie zakładać tematyproszę, oto link jak wgrać stocka http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4959-lgsamsung-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-stocki/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daniff Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Dziękuję bardzo. Podczas wgrywania zmieniłem również kernel to teraz powiniem wgrać również ten przeznaczony do stocka? I ściągnałem program do kasowania licznika flashowan. Mam go uzyć przed wgrywaniem romu? Wybacz ze tyle pytań,ale samemu ciężko jest dojść do rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jeżeli skasować chcesz licznik to potrzebujesz roota. więc musisz i tak go zrootować jak wgrałeś stocka.Potem po skasowaniu znów musisz wgrać stocka i w tedy licznik się wyzeruje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
daniff
Posiadam telefon Samsung Galaxy S4mini. Chciałbym wrócić do stocku. Czy ktoś z Was pomógłby mi w tym?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi