kinomam0 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 WitamNie jest tajemnica ze firma Samsung , jeśli chodzi o Smartphona na systemie Android lokuje się w czołówkach popularności , przez co namawiał bym , aby skupić się nad tymi działami - nowe poradniki ogólnie wątki.Co wy na to ???Mile widziane liczne komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ostatnio popularność odnosi LG, HTC też jest u nas znana. Natomiast ZTE, czy Hiuaway jest mało znany mimo iż chinczyki globalnie kupują to na potęgę. Więc ten ranking jest nie współmierny do polskich realiów. wytapane ze zrootowanego P760 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 To jest ranking globalny Jednak popatrz np. na google sklep gdzie opinie glownie sa wystawiane przez modele samsungWysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Też uważam ze rynek Polski jest zdominowany przez Samsunga z czego się bardzo ciesze z tego względu większość dodawanych przeze mnie tematów dotyczy Samsunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mój ranking wygląda tak:SamsungHTCSE, Sony, LG - 3 miejsceWysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Na chwile obecną jak bym kupował tela to tylko samsunga o ile polityka firmy się nie zmieni, a ostatnie co bym kupił to sonyWysyłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Czyli zgodnie z rankingiem.Ale najgorszy tel to motorola i niestety chyba alcatel - choć ten zaczyna sobie radzić co raz lepiej.Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi