PenQu Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Mam samsunga galaxy ace 2 i postanowiłem wgrać stockowy system android 4.1.2. Zauważyłem w nim błąd z recovery którego nie potrafię wytłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wgraj przez odina stocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PenQu Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Już wiem czemu był ten błąd coś z kartą pamięci patrzyłem na innej i jest ok ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PenQu
Mam samsunga galaxy ace 2 i postanowiłem wgrać stockowy system android 4.1.2. Zauważyłem w nim błąd z recovery którego nie potrafię wytłumaczyć.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi