Grabel91 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witajcie,mam problem - po instalacji CM12 wersja cm-12.1-20150601-NIGHTLY-d855 i gaaps wersja pa_gapps-stock-5.1-20150315-signed; co chwilę wyskakuje błąd aplikacja gaaps została zamknięta i t.p.; dodatkowo komputer nie widzi telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 gaapsy pobierałeś stąd http://gapps.cyanogenmod.pl/ ? a co do widoczności telefonu pod komputerem, proponuję reinstalacje sterowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Co do widoczności telefonu, zmień cyanogena, byle nie na wersje nightly.Co do gappsów, zrób wipe i przeinstaluj je nowym plikiem z gapps.cyanogenmod.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grabel91 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 a gdzie znajdę wersję nie nightly na lg g3? gaapsy chyba z innej stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 w tym sęk że nie ma w teorii wersji stable, pokombinuj z gaapsami, napewno to ich wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seelvinho Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Spróbuj pare razy je sflashować, na Nexusie miałem podobne problemy .Czasami nie wchodziły za pierwszych razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Pelikan ma rację. Problem tkwi w gapps. Ja nie raz mam problem z dedykowanymi Gapps-ami do romu, w którym np. robie update. Dlatego mam 3 rodzaje Gapps i w razie problemów stosuje inne. Takich błędów np na CM 11 nie było, a 12 jest kłopotliwa, ogółem cały Lollipop jest kłopotliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Grabel91
Witajcie,
mam problem - po instalacji CM12 wersja cm-12.1-20150601-NIGHTLY-d855 i gaaps wersja pa_gapps-stock-5.1-20150315-signed; co chwilę wyskakuje błąd aplikacja gaaps została zamknięta i t.p.; dodatkowo komputer nie widzi telefonu.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi