urafal Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Witam, Czy można gdzieś podkręcić głośność głośnika w trakcie rozmowy ? Mam ustawione na max a mimo to jak dla mnie jest za cicho i ciężko się rozmawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 CyanogenMod? Czy stock? Może coś w ustawieniach serwisowych? Nie pamiętam kodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 urafal Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 CyanogenMod? Czy stock? Może coś w ustawieniach serwisowych? Nie pamiętam kodu CyanogenMod 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Zaaktualizuj firmware, u mnie nie ma takich błędów na cm11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 urafal Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Zaaktualizuj firmware, u mnie nie ma takich błędów na cm11Czy mam to zrobić z poziomu telefonu przez WIFI, czy trzeba to jakoś inaczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Tutaj ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 urafal Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Niestety aktualizacja nie pomogła. Instalowałem juz jakieś Boosta ale też nic tak samo jak Power Toggles nie pomógł. gdzieś czytałem o rozwiązaniu Wybieramy numer *#15963#* -> wtedy wchodzimy do ustawień EngineerMode.następnie przesuwamy na trzecią zakładkę -> Hardware Testing, i następnie wybieramy -> Audiotam mamy wszelkie ustawienia do głośności w poszczególnych sytuacjach, tj. Normal Mode, Headset Mode, Loudspeaker Mode,ale ten od w tym przypadku nie działa.Czy jest jakaś opcje wejscia w jakieś specjalne ustawienia audio i coś pozmieniać ? Jeżeli tak to prosiłbym krok po kroku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Spróbuj tej solucjihttp://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-30-45-steps-media-call-volume-t2440705 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
urafal
Witam,
Czy można gdzieś podkręcić głośność głośnika w trakcie rozmowy ? Mam ustawione na max a mimo to jak dla mnie jest za cicho i ciężko się rozmawia.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi