mati514 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 tak jak w temacie. Zainstalowałem nieodpowiednie CWM w samsungu galaxy core gt-i8260 i telefon teraz nie odpala nie moge wejść w tryb recovery ani w tryb pobierania. moze ktoś coś wie na ten temat. Co mogę zrobić? CWM jest od smamsunga galaxy s2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 [Nazwa telefonu] Problem =======> Popraw temat ============= Tryb download też nie wchodzi?? Home+Power + Volume - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mati514 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 jak poprawić temat? tryb download tez nie wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 podepnij pod PC i uruchom odzyskiwanie oprogramowania układowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mati514
tak jak w temacie. Zainstalowałem nieodpowiednie CWM w samsungu galaxy core gt-i8260 i telefon teraz nie odpala nie moge wejść w tryb recovery ani w tryb pobierania. moze ktoś coś wie na ten temat. Co mogę zrobić? CWM jest od smamsunga galaxy s2.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi