krzyzan Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam to znowu ja Znowu moja spica z andkiem 2.2.1Mam pytanie jak z niej udostępnić internet przez wifi?Z góry dzięki za pomoc znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldolaso Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Hmm możesz spróbować tak szybko i wygodnie: ściągnąć sobie aplikacje "Hotspot Widget", dodać widget na pulpit i jednym przyciśnięciem udostępniasz i od udostępniasz Internet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 A może wój fon nie posiada funkcji AP - na oryginalnym sofcie miałeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyzan Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 @aloisy nie wiem czy miał wcześniej się tym nie interesowałem bo nie miałem takiej potrzeby bo byłem w posiadaniu modemu mobilnego a teraz umowa na stacjonarny internet jest więc modem mobilny bez sensu więc nie miałem okazji korzystać z tej możliwości androida.Zaraz zobaczę tą aplikację tylko mam nadzieję, że pozwoli na zahasłowanie ten shit chyba nie pozwala na udostępnianie Jedna aplikacja przekierowała mnie do powiąż i tam, tylko usb a druga ten widget cisza brak nowych wifi w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 http://code.google.com/p/android-wifi-tether/https://play.google.com/store/apps/details?id=og.android.tether&hl=pl Jak to nie pójdzie to sam nie wim - daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi