lysyx96 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Pomocy, w moim Ace nie czyta karty pamięci. Dodam że wczoraj instalowałem CMW11. Nie wiem co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lysyx96 Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Problem zażegnany wystarczyło tylko sformatować, ale dziękuje za dobre chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 [Nazwa telefonu] Problem ------> Popraw ======================================================= Spróbuj czytnikiem czy na komputerze wykryje karte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lysyx96
Pomocy, w moim Ace nie czyta karty pamięci. Dodam że wczoraj instalowałem CMW11. Nie wiem co robić.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi