szynka1551 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Witam, mam problem z telefonem lg p990 (inna nazwa optimus 2x). Zdjęcia bardzo często robią się takie jak w załączniku. Telefon ma wgrany nieoficjalny cyanogenmod 11. Kupiłem go około 2 miesiące temu i od razu zauważyłem ten problem. Proszę o pomoc, bo jest to uciążliwe, żeby wykonać normalne zdjęcie muszę przełączyć kamerę na przednią, potem znowu na tylnią i to nie zawsze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 spróbuj innej apki do aparatu, jak to nie pomoże to raczej mankament cm'a i musisz czekać na update/fixy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka1551 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 We wszystkich aplikacjach to samo. Aparat od LG, aparat od Cyanogenmoda, aparat Google, Snapchat, Instagram, Messneger, we wszystkim ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Na innym systemie tez to wystepuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka1551 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Nie wiem, nie wgrywałem żadnego innego bo nie umiem Jestem w tych sprawach "zielony". Telefon kupiłem już z tym systemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Wejdz w ustawienia > informacje o urzadzeniu i podaj wersje systemu, najlepiej zrób screena. Moze wystarczy tylko system wgrac na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka1551 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Proszę, oto screenshotWgrałem inną wersję CM i problem znikł :3 Także temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi