WuuHacz Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Witam!Zainstalowałem sobie CM 12.1 na moim t0lte.Wszystko fajnie "pięknie" tylko głośnik strasznie trzeszczy mimo ustawień EQ to i tak głośnik nie daje rady, jest jakiś sposób by to ogarnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Na poprzednim systemie tez tak bylo? Jaki masz EQ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WuuHacz Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Posiadałem Slim'a jakiegoś CM11 i na nim wsio było spoko, ale postanowiłem sobie wrzucić CM'a i na tym już na maxa głośnik nie daje rady, próbowałem każdych ustawień EQ chyba, własnych nie grzebałem bo nie sztuka dać wszystko na minimum i telefon w ogóle nie gra. Czyli nie ma na to sposobu rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Chodzi o muzykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
WuuHacz
Witam!
Zainstalowałem sobie CM 12.1 na moim t0lte.
Wszystko fajnie "pięknie" tylko głośnik strasznie trzeszczy mimo ustawień EQ to i tak głośnik nie daje rady, jest jakiś sposób by to ogarnąć?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi