VAdamV Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Witam.Szukam gry w którą grałem kiedyś na telefonie.Pamiętam to że skakało sie jakimś ludkiem w środku wierzy na samą jej górę i uciekając przed wodą jak sie udało to podlatywal balon z koszem i wskakiwało się do niego były różne misję które polegały na tym samym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 to było na androidzie?Grafika jaka? Kartonowa ? Sterowanie sensorem czy przysickami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 @dasiek chyba wiem oco mu chodzi, ta gra była na x8'kach chyba, nie pamiętam jak to się nazwya ale fajna gra była na sony ericsonach starych też była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAdamV Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Tak dokładnie ona byla na sony Ericssonach już zainstalowana Już mam gra nazywa się Treasure Tower ale niestety jest tylko w formacie java. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Zainteresuje Cie aplikacja PhoneMe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lantash Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Wszystkie Temple Run Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxter Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Trochę takich gier jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokko Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 No to fakt Mi pierwszy na myśl przyszedł mario haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi