kwiecien-22 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 witam panowie mam mały problem z moim s3 chciałem go przyspieszyć jaki rom wgrać aby był stabilny i szybszy obecnie jest stock rom root jest i philz_touch_5.00.5 terz wgrane Teraz pora na nowy rom ale jaki proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 ArchiDroid, szybszy nawet od CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiecien-22 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 zainstalowany własnie ale jakoś mi nie leżyco jeszcze równie dobrego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 CyanogenMod 12 nieoficjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPe Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 po pierwsze zaktualizuj phliz touch'a do nowszej wersji gdyż nie które romy tego wymagają.i z całego serca mogę polecić Ci ArchiDroid'a w wersji 3.0.2.na forum napisałem poradnik odnośnie tego romu i jak go ustawić by być szczęśliwym posiadaczem s3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiecien-22 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Proszę Podeslij mi linka do tego poradnika .Ja mam w tej hwili twrp 2.8.5.0Morze byc czy lepszy philz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Potwierdzam. Miałem już kilka Romów i nawet stabilny CM nie jest równie wydajny jak Archi. Polecam mimo jego drobnych wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 [samsung Galaxy S3 i9300] CyanogenMod 12.1 - nieoficjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 @Pawliniak - 12.1 ma nie działający aparat. 12 jest mocno niestabilny i ma obrzydliwie duże lagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 bo od lolipopa jest uzywany art a nie dalvik i zapewne dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi