KamilDsD Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Siema, czy wersja unofficial jest gorsza od official? Czy to po prostu zależy jak i kto zrobi system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 odpowiedziałeś sobie sam xDwersja official nie musi byc lepsza od unofficalnajważniejsze by dev wypuszczał najwięcej aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDsD Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Xd no w sumie ta ale dzięki za potwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 najlepsze są wersje z częstszymi aktualizacjami, pamiętaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDsD Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Co sądzisz o mokee? To konkurencja cyjanka? Jak wypadają w porównaniu do nich? Bo szczerze wiem tylko o nich tyle że robią to samo co ludzie z cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 @KamilDsD Wydaje mi się że raczej to nie konkurencja, wydaje mi się że raczej mokee bazuje na źródłach cyanogenmoda, co do porównania, nie miałem okazji go wypróbować, poza tym każdy custom rom działa minimalnie inaczej na różnych urządzeniach, poza tym gust użytkownika itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDsD Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 @KamilDsD Wydaje mi się że raczej to nie konkurencja, wydaje mi się że raczej mokee bazuje na źródłach cyanogenmoda, co do porównania, nie miałem okazji go wypróbować, poza tym każdy custom rom działa minimalnie inaczej na różnych urządzeniach, poza tym gust użytkownika itdDzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi