maxx2 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Witam, od dwóch dni mam CM 11 na S2 ale dzisiaj zauważyłem po raz któryś że mam włączone wi-fi. Nawet przed chwilą wziąłe telefon do ręki, odblokowałem i po chwili samo włączyło się wi-fi. Czy ktoś miał taki przypadek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Wipe, factory reset lub w ustawieniach masz połącz gdy w pobliżu będzie dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxx2 Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Mam sprawce, nie dawało mi to spokoju i znalazłem. W avast battery saver w ust. optymalizacji jest taka funkcja co do internetu, że jak tel. jest używany to samo włącza się wi-fi. Sorki za zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maxx2
Witam, od dwóch dni mam CM 11 na S2 ale dzisiaj zauważyłem po raz któryś że mam włączone wi-fi. Nawet przed chwilą wziąłe telefon do ręki, odblokowałem i po chwili samo włączyło się wi-fi. Czy ktoś miał taki przypadek ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi