Bluee Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Witam, podczas próby flashu ciągle pojawia mi się ten jeden błąd... Edytowane 17 Maja 2015 przez Pawliniak Zdjęcia dodajemy jako załącznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Wywal te ujstrojstwo xD to tylko nędzny dodatek GUI pod KDZ'ta sflashuj tym http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4646-wszystkie-lg-lg-flashtool/ /edit sorka ;D myslalem że to LG Flashtool 2014 ;D w kazdym razie polecam uzyc tego programu co podalem linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bluee Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Mam jedno pytanie.Jak wypakować plik kdz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Na samym dole poradnika masz napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bluee Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Elo! Gdzie jest te Run_me.bat?Jakieś błędy mi wyskakują w run_me.bat... SSy dałem w innym temacie Kliknij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Odpisalem w nim, jak masz te 2 pliczki po tym (*.dll oraz *.dz) to wypakowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bluee Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Nie ma pliku dll... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 dodalem do poradnika programik ktory wypakowywuje plik kdz z nowszych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bluee
Witam, podczas próby flashu ciągle pojawia mi się ten jeden błąd...
Edytowane przez Pawliniak
Zdjęcia dodajemy jako załącznik.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi