Arturro1906 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Witam mam zrotowane urządzenie ale roota nie wykrywa.Na CM działa normalnie ale chcę znów przejść na standardowy ROM.Ponowna instalacja roota nie pomogła.Telefon się włącza z wykrzyknikiem czyli root jest.Root stąd http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/602-root-samsung-galaxy-mini-2-gt-s6500/ Dziękuje z góry za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturro1906 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Wszystko już działa zrobiłem kolejny raz full wipe wgrałem androida,rota i supersu co mi wysłałeś i chyba ono pomogło. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 spróbuj zrootowac jeszcze raz i wgraj apke triangle away 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturro1906 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Ponowna instalacja nie pomaga a unroot nie wiem jak zrobić tej wersji roota.Apka triangle away jest płatna nie mam możliwości dziś zakupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 musi być darmowa wersja apki triangle away od chainfire 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturro1906 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 SuperUser access is needed but could not be acquired. are you rooted and did you give pemission ? Coś takiego wyskakuje. Zainstalowałem superuser i dalej to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 wez no mi powiedz masz cwm? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturro1906 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Mam clockworkmod-5.0.2.8.tar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Wgraj zip z rootem od chainfire, na jego stronie kznajdziesz/Edit ten pliczek wgraj via cwm UPDATE-SuperSU-v2.46.zip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturro1906 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Nie mogę znaleźć. Mogę prosić o link? A nie da się zrobić unroot tego rota co już mam? Bo on jest tylko zwykły android go nie widzi jak bym wgrał CM to wtedy działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 tu masz to http://forum.cyanogenmod.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=4910jak zrobic unroot jak sam mowisz ze nie zrootowalo Ci O.o 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arturro1906
Witam mam zrotowane urządzenie ale roota nie wykrywa.
Na CM działa normalnie ale chcę znów przejść na standardowy ROM.
Ponowna instalacja roota nie pomogła.
Telefon się włącza z wykrzyknikiem czyli root jest.
Root stąd http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/602-root-samsung-galaxy-mini-2-gt-s6500/
Dziękuje z góry za pomoc.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi