Bluee Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Witam, mam problem gdyż próbowałem zainstalować Androida 5.0.2 na LG G2 Mini....Po włączeniu w lewym górnym rogu piszę ,,Secure Booting Error"I robi się czarny ekran i nie da się go włączyć...Proszę o bardzo szybką pomoc.Jeśli chodzi o ROM z którego system aktualizowałem to CM-Resurrection_Remix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 W mojej sygnaturce masz link jak uzywac lg flashtool badz w wyzej poscielg-phone-firmware.com/mobile/A stad masz stocki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Wszystkie kroki napisz jakie wykonałeś przed instalacją romu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Wgraj stocka poprzez lg flashtool, badz kdz nastepnie odblokuj bootloader i flashuj rom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bluee Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 LG FlashTool mi nie wykrywa telefonu i nie można nic wpisać, telefon podłączony do komputera jest wykrywany jako dysk wymienny.Jeśli chodzi o kroki to zrobiłem kopie, oczyściłem cashe itp potem sflashowałem zipa i zrebootowałem telefon, wszystko było ok ale potem telefon przy włączeniu pokazywał w lewym górnym rogu coś takiego:Error: Boot certifykation verify[530]-------------------------------------------[530][530] Secure Booting Error[530] Cause: Boot certifykation verify[530][530]-------------------------------------------Pokazuję się logo LG i telefon wygasa...Ps. Przytrzymywałem już power+vol down i robiłem reset do ustawień fabrycznych po czym wyskakiwał mi ludzik Android i był napis ,,Usuwam" po czym było nadal to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 @ zreinstaluj sterowniki, wejdź w tryb download zmien port urządzenia na com41 i sflashuj w LG Flashtool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bluee Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Sorki ale jestem trochę zielony w tym temacie.Wiem że w tryb download wchodzi się na wł telefonie trzeba trzymać vol down i włożyć usb, ale cała reszta to nie wiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4646-wszystkie-lg-lg-flashtool/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bluee Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Co to jest ten plik kdz czy jakoś tak?Jestem zielony i nie kapuję a jeśli chodzi o telefon to go wykrywa jako dysk wymienny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bluee Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Dziękuje za pomoc, właśnie stocki mi sięp obierają... Mam nadzieję że wszystko będzie działać.. Jeśli coś będzie nie tak to napiszę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 <p>Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bluee
Witam, mam problem gdyż próbowałem zainstalować Androida 5.0.2 na LG G2 Mini....
Po włączeniu w lewym górnym rogu piszę ,,Secure Booting Error"
I robi się czarny ekran i nie da się go włączyć...
Proszę o bardzo szybką pomoc.
Jeśli chodzi o ROM z którego system aktualizowałem to CM-Resurrection_Remix
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi