charonski2003 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Cześć. W moim HTC One X+, mam dodatek beatsaudio. I tu kryje się pytanie. Czy gdy już zainstaluję cyanogenmoda 12, (bo mam taki zamiar) utracę możliwość słuchania muzyki z lepszymi efektami?Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Możesz zainstalować Beats Audio ale duzo lepszy efekt da Ci Viper4Android Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Da różne mody, dodajace efekty beats audio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 charonski2003 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Niby mogę wgrać beats audio, ale to już nie będzie chyba to samo, no ale dzięki że się tym zajeliście [emoji2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
charonski2003
Cześć. W moim HTC One X+, mam dodatek beatsaudio. I tu kryje się pytanie. Czy gdy już zainstaluję cyanogenmoda 12, (bo mam taki zamiar) utracę możliwość słuchania muzyki z lepszymi efektami?
Proszę o pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi