kukubaczek Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Cześć!Postanowiłem ostatnio zainstalować CM jednak coś jest nie tak :F Próbowałem na kilka sposobów, jednak żaden nie zadziałał:Instalacja przez instalatora na Windowsie Vista - Something i broken. Instalacja przez instalatora na Mac OS X Yosemite - "We couldn't talk to your device". Instalacja roota i przez jakieś tam pliki zip - jakieś update aborded czy coś takiego.Macie jakiś sposób, żeby któryś z tych kroków naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 sterowniki wgrane? reinstaluj i zrób jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 [samsung Galaxy S2 I9100] Jak wgrać/zainstalować CyanogenMod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kukubaczek Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 sterowniki wgrane? reinstaluj i zrób jeszcze razWłaśnie nie wiem jak na Mac'a wgrać. Na Windows'a wiem, ale nie działa program. [samsung Galaxy S2 I9100] Jak wgrać/zainstalować CyanogenMod Z tego poradnika też robiłem, jednak jakieś błędy wyskakiwały a potem telefon nie chciał się włączyć. Po południu dam dokładny błąd. A masz poradnik jak wgrać CM12? (lollipop) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Odradzam 5.0 - nie jest wystarczająco stabilny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kukubaczek
Cześć!
Postanowiłem ostatnio zainstalować CM jednak coś jest nie tak :F Próbowałem na kilka sposobów, jednak żaden nie zadziałał:
Macie jakiś sposób, żeby któryś z tych kroków naprawić?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi