sebachuck15 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Czy możliwe jest to?http://www.youmobile.org/blogs/entry/Galaxy-S4-mini-Lollipop-update-Confirmed-Plans-for-Galaxy-Ace-4-ACe-Style-UpdateWysłane z mojego Samsunga Galaxy S4 Mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 hmmm... znając politykę Samsunga to jeśli już pojawi się to baaaardzo późno, Samsung robi masówke na sprzedasz, to są czyste spekulacje, tak samo jak KitKat dla Ace 2, niby były spekulacje a jednak nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 [samsung Galaxy S 4 Mini LTE] CyanogenMod 12 - oficjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Musiał bym mieć roota a jak ostatnio robiłem to mi się telefon zbrikował Wysłane z mojego Samsunga Galaxy S4 Mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Skorzystaj z naszego poradnika do rootowania, jak masz watpliwosci napisz temat a pomożemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi