seelvinho Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Nie wiedziałem w jakim dziale umieścić moje zapytanie, więc jeżeli ten jest nieodpowiedni to proszę o przeniesienie.Otóż chciałem zapytać, czy możliwe jest używanie tej apki samsung'owej na innych smartphone'ach np. HTC, LG?Ostatnio pobrałem ją na mojego One'a, zainstalowałem, wszystko wydawało się w porządku. Jednak jest ona bezużyteczna, nie działa nic. Dlatego jestem ciekaw, czy jest jakiś sposób aby ta apka działała na innych modelach.LINK - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.watchon.phone&hl=pl Edytowane 9 Maja 2015 przez seelvinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Po komentarzach widać że nie tylko Ty masz problem z działaniem aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Sądziłem, że jak zainstalowała się bez problemu to wszystko będzie chodzić, ale nawet za pilot do TV nie posłuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi