Gawronek Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witam mam pewien problem.Posiadam na swoim smartfonie CyanogenModa 11.Chce kupić SmartBanda Xiaomi Mi Band.Tylko że w specyfikacji opaski pisze,że ma bluetooth 4.0.A mój smartfon ma bluetooth 3.0.Czy ta opaska będzie działała z moim smartfonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Bluetooth jest kompatybilne wstecznie Cm11 na L3 II, wow nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronek Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Czyli moge kupić i będzie bez problemu działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Powinno jednak nie gwarantuje czy z cm11 zadziala, ryzyk fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronek Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ok dzięki temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 @Gawronek po zakupie potwierdź że działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Będzie działać pod warunkiem, iż aplikacja xiaomi będzie działać na LG.Sam z siebie nie będzie działał.. a jak będzie to nie będzie powiadomień. Tak jest np z samsungami. działa tylko i wyłącznie na samsungach.smarty sony już działają na każdym, bo aplikacja da się zainstalować na innych urządzeniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronek Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Apke zainstalowałem tą zmodyfikowaną wszystko Działa każe mi położyć obok banda.Jak przyjdzie to napisze.Kupuje w serwisie DX.com za 76 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Sprawdź w serwisie czy będzie działać, jeśli mnie pamięć nie myli to masz czas do 2 tygodni by zwrócić towar bez podania przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronek Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Pytanie tylko ile zapłace za wysłanie tego z powrotem do Ameryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 to ew odsprzedasz to zaś komuś na alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronek Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Dobry pomysł na razie musze czekać tak ok 3 tygodnie(Przelanie kasy na PayPala,Wysyłka paczki.)Mam nadzieje ,że pudełko będzie zapakowane w koperte a nie luzem. Eh nie potrzebnie posłuchałem i kupiłem.Potrzebny jest bt 4.0 i nie ma kompatybilności wstecznej.W sensie że urządzenia z bt 3.0 odpale na 4.0 ale nie na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 @Gawronek wystaw na allegro, może ja się skusze ale nwm jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronek Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jeszcze tylko sprawdze czy na laptopie będzie działać na emulatorze.Tam jest bt4.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi