MateuszPe Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 [ZTE Nubia 7 MAX] CyanogenMod 11 Wszystkie potrzebne pliki znajdziesz tutaj.Do wgrania CyanogenMod'a wymagany jest root i cwm.Instrukcja do wgrania Root'a znajdziesz tutaj.Instrukcja do wgrania Cwm znajdziesz tutaj. Pobierz CM11 nx505j IV Edition.zip Skopiuj CM11 nx505j IV Edition.zip na MicroSD Włącz CWM ( wyłącz telefon, przycisk pogłaśniania + przycisk zasilania ) Wipe data Potwierdź Wipe cache Potwierdź Advanced Wipe Dalvik cache Potwierdź Cofnij Install zip Wybierz zip z karty SD Wybierz CM11 nx505j IV Edition.zip Potwierdź Zrestartuj telefon CyanogenMod wgrany. Teraz gapp'sy:Pobierz gapps.zip Skopiuj gapps.zip na MicroSD Włącz CWM ( wyłącz telefon, przycisk pogłaśniania + przycisk zasilania ) Zainstaluj zip z karty SD Wybierz zip z karty SD Wybierz gapps.zip Potwierdź Wróć Wipe Cache Potwierdź Zrestartuj telefon Koniec. Teraz na Twoim ZTE znajduje się cm11. Jeśli jednak coś poszło nie tak, powtórz wszystko od początku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SomeoneNew Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Czy ktoś musiał się uporać z ubitym imei i jest w stanie pomóc go odtworzyć... bo ubiłem próbując innym sposobem IMEI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 A zapisałeś gdzieś takie dane>? Możesz spróbować wgrać czysty soft.. ale nie widziałem metody naprawy iemi na ten model. Ogółem nie mam w nim obycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SomeoneNew Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Problem polega na tym, że miało się to backupować po wgraniu repartycjonowanego softu przez Nubia Updater, a stworzyły mi się niestety puste foldery ;(Teraz ratują mnie 2 rzeczy, ktoś z Nubia z7 max kto podrzuciłby mi swoją paczkę, którą będę musiał hexadecymalnie poprawić i wgrać, lub ktoś kto potrafi programować procesory snapdragon i jest pewien, że się nie pomyli. Bo takie aplikacje znalazłem, ale boję się sam nadpisać IMEI, bo wtedy mogę uceglić telefon, a tego bym nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MateuszPe
[ZTE Nubia 7 MAX] CyanogenMod 11
Wszystkie potrzebne pliki znajdziesz tutaj.
Do wgrania CyanogenMod'a wymagany jest root i cwm.
Instrukcja do wgrania Root'a znajdziesz tutaj.
Instrukcja do wgrania Cwm znajdziesz tutaj.
CyanogenMod wgrany. Teraz gapp'sy:
Koniec. Teraz na Twoim ZTE znajduje się cm11. Jeśli jednak coś poszło nie tak, powtórz wszystko od początku.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi