Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Na pewno to docenimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Poczytałem trochę o tym Twoim hostingu i przy większym obciążeniu generowanym przez nasze forum będą problemy z dostępem do bazy Przez 3 lata miałem 6 rozkręconych serwerów 1.6 - Forum na MyBB (potem bądź co bądź na IPB) , i dobrych 2000 userów gdzie mało kto nie pisał. Serwer wytrzymywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 smiglo24 dzięki !Aktualizacja statusu CheQ na razie nie będę przelewał im pieniążków poczekamy zobaczymy czy zblokują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 30 (15 na serwer) Wysłane ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 A o mojej randze donatora zapomniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Te moderator jesteś i nie możesz mieć innej rangi :-) Wysyłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Przecież masz range aloisy te dolary to od kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ale ja cały czas mam 3 - więc albo wcześniej się pomyliłeś i miałem 3 albo teraz zaspałeś... Te moderator jesteś i nie możesz mieć innej rangi :-)A co ... że niby lepszy jestem? No co ty ja tu porządku trzymam tylko ... znaczy się sprzątam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 no to mietła i zamiataj , a nie tu marudzisz ze ci się coś należy sory za spam jak co to pozamiatajcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo24 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Kumpel mi podesłał coś takiego LINKl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 To własnie mamy smiglo24 Zaraz wam zaktualizuje te rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi