Pawliniak Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam !W ciągu ostatnich 24 godzin Państwa konto wygenerowało obciążenie wyższe, niż dopuszczalny limit dla wykupionej usługi.Nasz system odnotował obciążenie na poziomie *234.78cp* z limitu 120cp/dobę.Serwer mamy wykupiony na unixstorm dokładnie Biznes-1 który ma określoną liczbę jednoczesnych połączeń. Liczba tematów się zwiększa to i odwiedziny się zwiększają.Proszę Was ! drodzy użytkownicy o pomoc w uzbieraniu kwoty 200 zł na "Update" serwera na Biznes-3 [||||||||||||||||||| ] 72 %Potrzebna kwota: 200 złObecnie posiadamy: 128,5 złBrakuje 71,5 złW nagrodę daję rangi dotacyjne W ramach podziękowań zostanie przyznana ranga dotacyjna.Doładowania smsNumer:70068710687206873068740687506876068790689196892578Koszt:0,62 zł1,23 zł2,46 zł3,69 zł4,92 zł6,15 zł7,38 zł11,07 zł23,37 zł30,75 złDostaniemy:0,26 zł0,53 zł1,06 zł1,59 zł2,12 zł2,64 zł3,17 zł4,76 zł10,05 zł15,38 złTreść:TC.UNIX.pawliniakJeżeli ktoś jest zainteresowany wpłatą na konto to proszę o kontakt na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Trzeba podać jakąś wiadomość w sms-ie?Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Zapomniałem dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 30,75 zł - poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 + 15,38 zł na konto ! Dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 noOsms są wygodne lecz niektórzy maja konto i mógłbyś podać numer wtedy podatki i siec nie będą żerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jeżeli ktoś jest zainteresowany wpłatą na konto to proszę o kontakt na pw Napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 okey nie było w pierwszej wersji dobry pomysł z licznikiem procentowym , jak będę miał na zbyciu grosza to podeśle jeszcze pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo24 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Tak fajny pomysł z licznikiem...ale chyba mu baterie padły albo cuś ... bo ani drgnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Część kasy jest zamrożona w reklamach - trzeba uzyskać pewną kwotę by móc wypłacić środki.Ja zaproponuję Newsleter (chyba tak się to pisze). Admin wysyła reklamę 1 w miesiącu do wszystkich zarejestrowanych - to nie spam, A kaska jakaś na serwer będzie.Kto się pod tym podpisuje? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo24 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ja Właśnie dzwoniłem do wszystkich zarejestrowanych i oni też chcą....8 dziennie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Wszystko spoko ale skąd reklamodawców brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Do końca tygodnia postaram się coś pokminić...wytapane ze zrootowanego P760 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Napisałem tutaj czy ktoś by się tym nie zajął za 25 % udziałów jednak nikt się nie zgłosił http://www.webhostingtalk.pl/topic/42298-reklamy-na-forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo24 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 U mnie wyświetlają się hiszpańskie reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Skąd jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Podesłałem Adminowi kilka propozycji - średnio płacą więc być może w najbliższym czasie będzie chwilowy spam.By go zmniejszyć klikajcie w reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo24 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Mieszkam w hiszpanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 No to jak myślisz dlaczego lecą hiszpańskie reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 300 zł to trochę dużo -.-' Jak dla mnie lepszym rozwiązaniem (i tańczym) będzie zostawienie domeny + Zakup hostingu Large na webdzie.http://webd.pl/ps - Musi być dofinansowanie SMS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Wiem że dużo już piszę do tamtego hostingu o ograniczenia.Domenę przedłużyłem jakiś tydzień temu,Nie musi być SMS Napisane przecież jest Zaraz poprawie żeby było bardziej wyraźne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 mój błąd nie zauważyłem teraz mam trochę wydatków mam nadzieje że znajdzie się trochę funduszy., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo24 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 No to jak myślisz dlaczego lecą hiszpańskie reklamy Wiesz , nie mam pojęcia jak to działa (te reklamy) ,a skoro są po hiszpańsku tzn. że ktoś musiał się dogadać z administratorem stronki że może się reklamować...Widocznie działa to jakoś inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Hehe reklamy są generowane przez google adsens który wyświetla reklamy zgodne z pochodzeniem użytkownika Jasne rozumiem CheQ Poczytałem trochę o tym Twoim hostingu i przy większym obciążeniu generowanym przez nasze forum będą problemy z dostępem do bazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRaT Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Bede miał kase nie długo to wyśle:P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi