pawel7423 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Witam.Mam probem z tym telefonikiem. Wrzuciłem softa i telefon nie widzi pamięci wewnętrznej.Nie reaguje po podłączeniu do komputera.Mam cwm i roota.Muszę zmienić rom, mam pobranego cyanogenmoda, lecz w cwm jest opcja install zip from sdcard i to jest wewnętrzna pamięć telefonu.Nie ma możliwość zainstalowania przez cwm z karty sd.Proszę o pomoc. Próbowałem przez rom menager i nic.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Okforum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4501-jak-używać-adb-sideload-oraz-jak-zainstalować-apk-poprzez-adb/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Sflashuj rom poprzez adb sideload, u mnie w sygnaturce masz jak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel7423 Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 NIestety nie widzę Twojej sygnatury nie wiem czemu.mógłbyś podać mi odnośnik do tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel7423 Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 dzięki, wszystko robię tak jak napisane i wyskakuje : error: device not foundZrobione , dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 beep Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Miałem ten sam problem lecz na innym smartphone, pomogła instalacja stock'a oraz ponowne wgranie recovery (aktualnego) bądź po prostu wrzuć kartę sd do swojego Lenovo i z karty próbuj rom bądź aktualizacja recovery. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pawel7423
Witam.
Mam probem z tym telefonikiem. Wrzuciłem softa i telefon nie widzi pamięci wewnętrznej.
Nie reaguje po podłączeniu do komputera.
Mam cwm i roota.
Muszę zmienić rom, mam pobranego cyanogenmoda, lecz w cwm jest opcja install zip from sdcard i to jest wewnętrzna pamięć telefonu.
Nie ma możliwość zainstalowania przez cwm z karty sd.
Proszę o pomoc. Próbowałem przez rom menager i nic.
Pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi