wertjacek Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Witam nie odpuszczam z CM,mam co prawda rom stworzony z pomocą ekipy CM,no w każdym bądź razie coś tam zrobili,ale to zawsze więcej niż mniej http://en.miui.com/thread-84332-1-1.html działa superaśnie+launcher polecany przez PeliKan-a.Śmiga jak ta lala Brakuje mi tylko 3 rzeczy,otóż: 1.Dialer - szukam z wyglądu takiego samego ale bez "szybkie wybieranie" i "ostatnie" (strasznie mnie to wkurza,nie przyzwyczaję się do tego i basta)2.zaplanowane wyłączanie i włączanie telefonu,wiem że sa takie ale każda sroczk swoj ogonek chwali.Co na CM działa niezawodnie?3.Na CM była w Ustawienia świetna opcja - moglem z paska usunąć zegar i przestawic widok baterii.Co to jest za myk? Chyba wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Ad.1 w Google Play masz mase przeróżnych dialerówAd.2 nie testowałem, lepiej ustaw sb w profilach godziny ciszy Ad.3 nie zrozumialem zbytnio o co Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Jeżeli chodzi o widok baterii to można dodać procenty, ale nie wiem czy to właśnie tego oczekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Hmm co do proc bateri, możesz wyprobowac Circural Battery indicator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wertjacek Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 1.Z dialerami toście nie pomogli,ja wiem ile tego jest,ale polecane są lepsiejsze 2.z baterią chodzi o to ze w Ustawienia była zakładka gdzie mogłem ustawić baterie w pionie/poziomie, % w środku/obok/wcale,usunąć zegarek z belki.Myslałem że to bajerek CM.3.Godzin ciszy to ja nie mam w Ustawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Powinno byc z tymi ficzerami odnosnie procentow bateriCo do godzinybciszy, patrz profile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 U mnie jest tak ustawienia -> pasek stanu -> procent baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wertjacek Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 lecimy chyba na innym andku nie mam takich opcji co podajecie,myślę że mój rom jest bliżej stockowego niż CM i dlatego muszę wspomagać sie apkami zewnętrznymi.Na starszych wersjach był programik WSM tools dla miui 5 (mowa o moim fonie,nie do końca wiem czy to był program dla różnych telefonów) i tam można było kilka myków porobić.Mysle że w tym kierunku powinny iść poszukiwania rozwiązań >> jakis programik ingerujący w system i posiadający opcje niestandardowe. Edit rom śmiga naprawdę stabilnie i szybko,spokojnie można go tu w romach przypiąć i dodać że to wersja stabilna.Nie zauważyłem jak na razie jakichkolwiek błędów w użytkowaniu poza kilkoma niespolszczonymi pozycjami (nic godnego uwagi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wertjacek
Witam
nie odpuszczam z CM,mam co prawda rom stworzony z pomocą ekipy CM,no w każdym bądź razie coś tam zrobili,ale to zawsze więcej niż mniej
http://en.miui.com/thread-84332-1-1.html
działa superaśnie+launcher polecany przez PeliKan-a.Śmiga jak ta lala
Brakuje mi tylko 3 rzeczy,otóż:
1.Dialer - szukam z wyglądu takiego samego ale bez "szybkie wybieranie" i "ostatnie" (strasznie mnie to wkurza,nie przyzwyczaję się do tego i basta)
2.zaplanowane wyłączanie i włączanie telefonu,wiem że sa takie ale każda sroczk swoj ogonek chwali.Co na CM działa niezawodnie?
3.Na CM była w Ustawienia świetna opcja - moglem z paska usunąć zegar i przestawic widok baterii.Co to jest za myk?
Chyba wsio
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi