Macca Bra Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Hej! Chciałbym przedstawić wam aplikację, dzięki której przy niedużym wysiłku możemy dorobić sobie pare groszy na jakąś grę czy cokolwiek. Zwie się ona CashPirate. CashPirate to aplikacja, w której otrzymujemy pieniądze w zamian za: - Pobieranie gier/aplikacji/programów na nasz telefon/tablet z systemem android- Wypełnianie ankiet- Oglądanie filmików oraz wiele innych ofert pojawiających się codziennie w aplikacji Za powyższe akcje otrzymujemy coinsy przelicznik coinsów: 2500 coins = 2,5$5000 coins = 5$10000 coins = 10$25000 coins = 25$ Minimum do wypłaty to 2,5$. Wypłaty są realizowane na PayPal. Ogółem polecam aplikację, wypłaciłem z niej już ponad 100zł ( 30$ ), chyba jedyna taka w 100% pewna i wypłacalna na androida Na pierwszą wypłatę ( 2,5$ ) wystarczą 2-3 dni przy poświęcaniu 15min dziennie Na start otrzymujemy 0 coins, ale jeżeli przy rejestracji wpiszesz kod: OKQGHJ otrzymasz 500 coins ( ~1,50zł ) na start!Jeżeli ktoś by czegoś nie rozumiał, służę pomocą tutaj lub na mail: milko_13@onet.pl link do aplikacji: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ayet.cashpirate&hl=pl Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPe Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 nie wydaję się mi to być prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi