wertjacek Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Bezskutecznie poszukuję playera wideo z widgetem 4x4 lub 4x3 .Stronkę Google play mam przewertowaną w prawo i lewo.Nie chce mi sie wierzyć że przy dziesiątkach tysięcy aplikacji na android nie było ani jednego porządnego playera z widgetami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Hmmmm.....GPlayer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertjacek Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Autor gplayer-a to jakis żartowniś,żeby dodać do favorite list wszystkie pliki muszę wykupić wersje pro.Program free daje mozliwośc dodania 1 pliku i koniec.Bez możliwości sprawdzenia czy program daje się skonfigurować pod moje potrzeby czy nie.Jesli mam za to zaplacić musze wiedzić co i jak,nie wywalę kasy w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi