Pawliniak Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 CyanogenMod 12.1 - nieoficjalny Mały opis:ROM OS Version: 5.1.x LollipopROM Kernel: Linux 3.0.xBased On: CyanogenMod 12.1Screeny: Download:CyanogenMod 12.1 - MEGA GApps - gapps.cyanogenmod.pl Wymagania:RootRecovery CWM - najnowszeInstrukcja:Wyłączamy telefonPrzechodzimy do recoveryWybieramy Wipe wykonujemy (Cashe, Dalvic Cashe, Format Data)Wracamy do głównego ekranuWybieramy Install następnie rom60 sekund i mamy nowy romWracamy do głównego ekranu wybieramy ponownie install i gapps10 sekund i mamy paczkę googleWracamy do głównego ekranu i wybieramy reboot Źródło: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/5-1-x-cyanogenmod-12-1-t3066864 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub karczmarzyk Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Pierwsze screenshoty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valliathe Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Działa stabilnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub karczmarzyk Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Używam dopiero od kilku godzin i nie sprawdzałem wszystkiego. Na pierwszy rzut wszystko okej, oczywiście oprócz kamery z którą ciągle mam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valliathe Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Daj znać jak się sprawuje, gdy już ogarniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub “skajuTV” N Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Zainstalowałem rom i działa ale znowu mam problem z gaaps, wyskakuje błąd co chwilkę że usługi zostały zatrzymane i nic nie mogę zrobić bo co chwile się to wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Instalowales gaapsy pod odpowiednia wersje systemun ? Jak tak to wipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub “skajuTV” N Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Zainstalowałem te z tego tematu podane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Tobzrob wipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub “skajuTV” N Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Zrobiłem i dalej ten sam błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Hmmm... W recovery masz taka opcje jak "fix permisions" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub “skajuTV” N Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Używam PhilZ Touch 6 i w żadnej kategorii nie znalazłem, możesz mnie pokierować, być może przeoczyłem ale kilka razy szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Nwm gdzie to jest w philZ :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub “skajuTV” N Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 A jaki inny recovery polecasz pod SGS3? Tylko żeby to działało bo męczę się nad tym od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powlos Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Może mi ktos pomócZainstalowałem system zgodnie z instrukcjaNormalnie działał z dwa dniteraz właczam go a na ekranie pojawia się tylko napis Samsun Galaxy S3 i gaśnie i tak w kółkoNie wiem co mam teraz zrobic>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 @powlos wipe wykonaj w recovery @Jakub “skajuTV” N spróbuj tych http://104.236.22.120/gapps/lollipop/5.1/Slim_normal_gapps.BETA.5.1.x.build.0.x-20150501.zip nie przywracajcie backupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powlos Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Nie moge sie dostac do recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 powlos @ z takich względów że Cyanogenmod 12/12.1 usuwa recovery które wgrywamy, dla tego polecam ci wejść w opcje developerskie i zaznaczyć Cyanogen Recovery i masz Cyanogemod'owskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 @beep przeczytaj kilka postów wzwyż. Nie może odpalić telefonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 @powlos hmmm wipe w recovery, jak to nie zadziała to wgraj jeszcze raz romps: modyfikowałeś coś? albo przywracałeś nandroid backup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiecien-22 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Mi z kolei nie dziala internet z sieci co morz byc nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Mi z kolei nie dziala internet z sieci co morz byc nie teges Musisz ustawić sobie APN (Punkty dostępowe internetu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiecien-22 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 a gdzie to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 w utawieniach sieci, przechodzisz tam najprościej przez statusbar tak jak byś neta włączał, potem menu podręczne i ustawienia sieci czy coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Laskowski Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Takie pytanie czy będzie to działać na samsung S3 i9305 LTE root jest na telefonie android 4.4 kit kat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi