Stenol89 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Mam pytanko jak sie aktualizuje cyanogemod 11 pod galaxy s3mini? Mam wgrany kitkata 4.4.4 z 14.04.2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Z strony maclawa badz novafusion, już nie pamietam pobierzesz update, jesli nie ma, to nie na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stenol89 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 A nie da rady jakims programem? raz pobralem aktualizacje to wywala ciagle bledy ze zamyka rozne aplikacje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Nie idz na łatwiznę, aktualizuj ręcznie. Używaj CWM. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stenol89 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 no wlasnie popralem i wgralem przez recovery,odziwo zadnych bledow nie ma ale nawet przez autoatyczne szukanie aktyalizacji to nie znajduje nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ota u novafusion nie dziala więc musisz pobierac ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stenol89 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 no i tera wszystko wiadomo,a jaki Cm ma aktualizacje przez OTA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Oficjalny napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stenol89 Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Pytanko,wgralem aktualizacje cm 11 novafusion z 2 maja . I kurde slabiej cos wifi lapie... tak samo jak mam wgrany andek cm12 5.0 to zasieg mam 2 krechy,ale na kit katcie z 22 kwietnia lepiej lapalo zasieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 I jakie jest w końcu pytanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stenol89 Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Czemu mam slabszy sygnal wifi na kit.kacie niZ na 5.0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Stenol89
Mam pytanko jak sie aktualizuje cyanogemod 11 pod galaxy s3mini? Mam wgrany kitkata 4.4.4 z 14.04.2015
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi