Armstrongw Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Polecam darmową i edukacyjną grę dla dzieci w wieku 2-7 lat, która uczy dzieci opieki nad zwierzętami. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kidsgamesprojects.zooforkids&hl=pl Zaletą gry jest prosta grafika, fajne dźwięki zwierząt oraz możliwość wyboru lektora i języka polskiego. Mojemu chrześniakowi bardzo się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Czy tylko mi się wydaje że te komentarze pod grą są sztuczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armstrongw Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Czy tylko mi się wydaje że te komentarze pod grą są sztuczne? Z ciekawości sprawdziłem wszystkie komentarze i choć faktycznie masz rację, że niektóre wyglądają trochę dziwnie to raczej nie wietrzył bym tu teorii spiskowej. Komentarzy jest za dużo i pisanych nie tylko na forum polskim by ktoś bawił się w takie rzeczy. Poza w wielu grach edukacyjnych skierowanych do najmłodszych użytkowników (2-7 lat) natykam się na podobne komentarze, często mijające się z liczbą danych gwiazdek (piszą jedno oceniają odwrotnie) nie mówiąc już o tym że w niektórych komentarzach kompletnie nie wiadomo co autor miał na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi