NeoCM Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 [Note 2- N7100] [5.1.1 r1][OFFICIAL] Team UB Jest to rom oparty na AOSP, większości jest to modyfikacja CyanogenMod-a. ROOTCWM/TWRP najnowszeInfo o romie:OTA updatesCentre clockBattery percent in the status barNetwork traffic indicatorDate settingsListview animationsAokp System animationsLockscreen ShortcutsQuixk settings CustomizationHeads up notificationsProximity speakerPerformance settingsNetwork TrafficApp circle sidebarClock fontsBattery stylesWakelock blockerDSLV controllerStatusbar tickerApps to SDNav Bar heightStatus bar double tap to sleepCustom notification lightsRecent Panel settingsPrivacy optionsFluid interfaceBest battery improvementsAll latest cm commitsMany more coming soon...... Pobierz ROM i Gapps Wrzuć pliki na kartę pamięci Wyłącz telefon Uruchom tryb recovery Wykonaj pełne wipe systemu Teraz instaluj ROM, potem Gapps RebootROM: http://roms.abun880007.co.uk/cm/n7100/Gapps: http://gapps.cyanogenmod.pl xda: http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-2/development/rom-team-ub-rom-n7100-t2983972 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeuspl Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Miałam dodać ten rom miesiąc temu ale nie zrobiłam tego ze względu na to że nie da się go używać wywala błędy wszystkiego aż w końcu się zawiesza i pomaga tylko wyjęcie bateri poźniej musiałam od nowa wgrywać stok przez kiesa bo po tym już nic nie chcialo działac żaden rom nie widział imei 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Tylko najnowszy buld jest z 22.04 - więc pewnie sporo poprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeuspl Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Wiem kolego ściągam za każdym razem kiedy wyjdzie ostatni pobierałam wczoraj i wciaż jest to samo,jak tylko coś się poprawi tam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 A wykonałaś pełne WIPE systemu przed wgraniem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeuspl Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 tak robiłam wszystko tak jak trzeba na nawet ustawienia fabryczne po uruchomieniu tez nic nie dawaly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Bym to sam sprawdził, ale nie chce mi się babrać.Ja jadę na ressurection remix. Z nim problemów nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeuspl Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 tak ressurection remix jest dobry i polecam wszystkim ale poki co [Note 2- N7100] [5.1.1 r1][OFFICIAL] Team UB nie jest wart nerwów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi