Mateusz Sieńko Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam, Mam telefon Lenovo A916 z systemem Android Kitkat 4.4.2 i mam problem z zapisywaniem na kartę SD. Próbowałem już kilku sposobów i siedziałem nad tym cały weekend. Żadny z tych nie działa http://technofaq.org/posts/2014/04/fixing-external-sd-card-write-issue-on-android-kitkat/ Czy możecie mi jakoś pomóc ? Kupiłem telefon ze względu na to żeby mieć dużo pamięci i aplikacji a mam 8 Gb pamięci wewnętrznej i kartę SD Kingstona 32 Gb Class 10 na której nie moge nic zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Próbujesz podmienić pamięć tak?Aplikacje do przenoszenia nie działają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel7423 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zrób format karty w systemie plików fat32.W ustawieniach w telefonie wejdz w pamięć i domyślną pamięć wybierz karta SD. Wszystkie apki będą ci sie instalowaly na karcie SD przez co będziesz miał 32 GB pamięci wewnętrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateusz Sieńko
Witam,
Mam telefon Lenovo A916 z systemem Android Kitkat 4.4.2 i mam problem z zapisywaniem na kartę SD.
Próbowałem już kilku sposobów i siedziałem nad tym cały weekend.
Żadny z tych nie działa http://technofaq.org/posts/2014/04/fixing-external-sd-card-write-issue-on-android-kitkat/
Czy możecie mi jakoś pomóc ? Kupiłem telefon ze względu na to żeby mieć dużo pamięci i aplikacji a mam 8 Gb pamięci wewnętrznej i kartę SD Kingstona 32 Gb Class 10 na której nie moge nic zrobić.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi