Artur Hebel Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam wszem i wobec, jest to mój pierwszy temat na tym forum, więc jak coś bedzie nie tak to proszę mnie okrzyczeć ;DKończąc już offtop.Czy mieliście może doczynienia z głośnikami zewnetrznymi?Czy możecie może coś polecić? Napisać plusy i minusy?Jestem fanem wyjazdów pod namioty i takie coś by się mogło przydać.Liczę na waszą pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Głośnik TOSHIBA TY-SP3EU jest genialny. Zakupiłem ten oto głośnik swojej dziewczynie na święta działa do 16h bezprzewodowo. Bass konkretny Cena około 150zł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 [Jezeli czujesz sie na siłach (tak jak mój kolega) polecam projekt DIY - glosnik stereo 2x3W na dwóch akumulatorach 18650 - duzo basu i ponad 12h grania.To tylko pogladowe zdjecie akumulatora. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz_M Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Philips bt 100 - konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 A ja poprę kolegę aloisy, w internecie jest pełno schematów takich głośniczków a ty pewnie masz w domu jakieś nie potrzebne przetworniki Wystarczy odrobina chęci i podstawowe umiejętności lutowania, myślenia i masz fany głośniczek za pół ceny Zawsze też można użyć jakiegoś zestawu komputerowego 2.0 czy 2.1 i zamiast standardowego zasilacza dać akumulator, też da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Hebel Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Dzięki za pomoc,jestem elektronikiem z wykształcenia, więc jakbym chciał to bym już dawno sobie sam coś wyrzezbił Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi