ciesiel123 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 witam jaki polecacie soft do s2 jaki najlepszy bym chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zly temat, zly dział, nastepnym razem umiesc go w odpowiednim dziale i w miare konkretniejszy tytuł daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Dla cierpliwych [samsung Galaxy S2] Cyanogenmod 12 - nieoficjalny Bardziej stabilny [Galaxy S II] CyanogenMod 11.0 Nightly - oficjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Hebel Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 sam właśnie teraz testuje tego CM12 Unofficial i muszę przyznać, że sofcik elegancko śmiga Jak oczekujesz od telefonu "świeżości" to polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jansens Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jeżeli chodzi o cm12.1 nighty to po aktualizacjach mogę powiedzieć że najlepszą jest z 18 października 2015. (20151118) Działa w miarę dobrze, czasem aplikacje się zamykają. Pobiera średnio baterii, ale mniej stanowczo niż najnowsze aktualizacje. Jak telefon zwalnia to wystarczy zamknąć aplikacje w tle poprzez przytrzymanie przycisku home i jest przycisk do zamknięcia apek. Brak mi opcji wideo rozmów. W moim przypadku kiedy bateria spadnie mi do 4% telefon się wiesza. Jako cały ROM bardzo fajny. Ogromne możliwości personalizacji. Polecam każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Sam używam CM12.1 Nightly instalowane jak się pojawią. Obecnie chodzi dobrze choć zdarzają mu się zmułki. Na baterii trzyma tak sobie. Ogółem polecam ten ROM i tak jak wyżej ma bardzo duże możliwości personalizacji za pomocą motywów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinCM Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Na razie CM13 odradzam, mniej stabilny niż Cm 12.1, bateria pada szybciej, nawigacja żadna nie chce się odpalić... jedynie googlowska no i progsy potrafią się w trakcie wyłączyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Hmm... a czego oczekujesz od romu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi