NETIGEN Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.netigen.dinothebeast Pokonuj przeszkody, walcz z wrogami, wygrywaj i zbieraj punkty! Dino the Beast to gra typu runner, która pozwoli Ci się wcielić w prehistorycznego dinozaura. Zraniony w dzieciństwie Dino jest żądny zemsty. Chce dopaść okrutnego tyranozaura, który zabił jego matkę. Pomożesz mu spełnić to zadanie. Rozgrywka Dino the Beast obejmuje 5 etapów życia Dina. W pierwszym nasz dinozaur jest mały i bezbronny, musi uciekać przed potworem z dżungli. Wraz z kolejnymi etapami Dino zyskuje kolejne umiejętności oraz moce, które pomogą mu rozprawić się z oprawcą. Gdy dorośnie będzie dość silny, aby zabić potwora.Zanim jednak to nastąpi Dino będzie musiał pokonać wiele innych dinozaurów, które staną na jego drodze w trybie VS. Aby zwyciężyć, musisz ukończyć wszystkie poziomy, zgromadzić jak najwięcej jedzenia oraz rozwinąć zdolności Dina. Zbierz wszystkie trofea. Zaproś do rozgrywki swoich znajomych, porównaj z nimi swoje wynik i baw się razem z nimi. Bądź najlepszy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Graficznie mi się podoba choć początkująca to na prawdę jest warta uwagi. Ciekawy pomysł z poziomami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NETIGEN Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Graficznie mi się podoba choć początkująca to na prawdę jest warta uwagi. Ciekawy pomysł z poziomami!Dziękujemy! Nasza gra ma już ponad 250 000 pobrań na Google Play! Wkrótce planowany jest większy update. Zachęcamy do zapoznania się z planami na stronie naszej kampanii: http://igg.me/at/dinothebeast 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ciekawi mnie co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NETIGEN Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ciekawi mnie co będzie dalej Dino the Beast cieszy się dość dużym poparciem i dlatego postanowiliśmy opublikować drugą część gry . Zbieramy teraz opinie/wskazówki/porady, co moglibyśmy dodać do kolejnej części. Jeżeli macie chwilę czasu, to zerknijcie proszę na naszą grę. Osobom, które nam pomogą i podzielą się swoimi spostrzeżeniami rozdamy kody z dodatkami do nowej wersji gry . Możecie śmiało pisać na dinothebeast@netigen.pl Przy okazji - osoby, które do nas napiszą mogą zostać dołączone do grupy, która otrzyma wersję beta Zapraszamy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korti Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Jak mi przyjdzie telefon to z chęcią sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NETIGEN Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Dzięki! I koniecznie daj mi znać co uważasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi