PenQu Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Mam samsunga galaxy ace 2 i na nim cyanogenmod 12.1 i gdy chcę zainstalować aplikację facebook to wyskakuje mi ,, wystąpił nieoczekiwany błąd podczas instalacji-504" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PenQu Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 poblem rozwiązany powróciłem do cm 11 i nie ma takich błędów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Pobierz apke poprzez apk downloader, wygogluj bd tam strona do kt wrzucasz link z google play i bd mógł pobrac plik apk na pc, u mnie w sygnaturce masz TuT jak instalowac pliki apk poprzez debugowanoe USB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PenQu Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A da się zrobić aby normalnie przez sklep play pobierać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Dodaj konto google jeszcze raz do ustawień jak nie to powrót do ustawień fabrycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nwm, probuj pobrac, moze sie uda, ew jest to blad przez to że jest jakis bug w tym bulidzie, ew tak sb mysle że fb jest dostosowane pod dalvika, a od lolipopa już jest art, ale to tylko moje gdybanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PenQu
Mam samsunga galaxy ace 2 i na nim cyanogenmod 12.1 i gdy chcę zainstalować aplikację facebook to wyskakuje mi ,, wystąpił nieoczekiwany błąd podczas instalacji-504"
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi