Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam. Pomoże mi ktoś zainstalować oryginalny firmware do Samsunga Gaalaxy s3 mini? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3720-galaxy-note-101-2014-wgrywanieprzywracanie-firmware-producenta-metodą-odin/ metoda ta sama,Stocka znajdziesz tu sammobile.com/firmwares Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Już mam pobrane firmware, ale nie ma w odinie mojego telefonu, nie widzi go.Komputer wie że telefon jest podłączony ale nie umie nic do niego wysłac, ani nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Masz wl tryb download i sterowniki wgrane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 jaki tryb download i jakie sterowniki? sterowniki chyba mam, zależy o jakie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wgraj kiesa i wylacz program a tryb download jak wl masz takze w tym TuT'ku co dalem Ci linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A kies zainstalować które normalne czy kies3? I potem kies wyłączyć? nie umiem zrozumieć co mi napisałeś z tym trybem download? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wl telefon przyciskajac przycisk zciszania oraz srodkowy i przycisk zasilania, puszczasz wszystko jak Ci wyskoczy napis od samsunga że bla bla bla firmware bla bla bla wtedy wcisnij raz klawisz zglasniania, wtedy podlacz pod PCI sflashuj via odin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 W jakim TuT' ku?Kiesa zainstalować na komputerze i wyłączyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3720-galaxy-note-101-2014-wgrywanieprzywracanie-firmware-producenta-metodą-odin/ metoda ta sama,Tym linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Pobrałem kies, i teraz mam zrobić tak jak wl linku wyżej? To nic że tam jest instrukcja do tabletu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Tak to nic, tylko tym sie rozni że ty wrzucasz swoje pliki/plik pobrane z stockiemI noezapomnij wyl kiesa w menadrzeze zadan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 jednoplikowy jest? A w tym menadzeże zadan mam nacisnąc na kies i zakoncz zadanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Tak, w sumie to szybciej masz klikajac prawy-przycisk-myszy przejdz do procesu i tak go pozamykaj, pozamykaj zas wszystko co w nazwie ma kiesBtw sa 3 plikowe stocki oraz jedno plikowe stocki3 plikowce pozwalaja wrocic do pierwszej wersji androida jaka byla przed aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ok. "Jeżeli w oknie COM: zobaczysz wartość liczbową kliknij START" Jaka wartośc powinna być? i w którym miejscu? Przec com tam gdzie 0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Poprostu podepnij w trybie download i kliknij start po 25 sekundach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ale cały czas jest że się isntaluje to mogę nacisnąc start czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Daj ss z odina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Już się niby zainstalowało, chyba że przez przypadek wyłączyłem tamto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Db idzie, napisz jak sie sflashuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 ładuje się logo i w koło niego kręci się to niebieksie i potem logo samsunga i tak w kólko. co teraz?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wejdz w recovery i zrob wipe, poradzisz sb ja ide spac bo wczesnie wstaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 wipe i go uruchomic ponownie?Już mam. Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateuszhe
Witam. Pomoże mi ktoś zainstalować oryginalny firmware do Samsunga Gaalaxy s3 mini?
23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi