PeliKan Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam, tak jak w temacie mam pytanie dla posiadaczy naszego 4Xksa, otóż jaka wersje polecacie? I czy jest już stabilna dla normalnego uzytkowania, probowalem cm12, moltenboard i jakos wg mnie nie byly aż tak stabilne, polecicie cos? w weekendy bd sie szkolil o linuxie i androidzie i może w tym roku jakis rom ugutuje xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jak się chcesz ogólnie nauczyć o androidzie to polecam zacząć od Javy, bez tego nie dasz rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 To mnoe czeka min z 5 lat nauki xD ale fakt, to się będę szkolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiŁY Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Polecam zdecydowanie BlissPop, mam teraz wersję 3.2 czyli bazująca na andku 5.1.1 i jest najlepszy sposrób wszytskich które sprawdzałem. Błędy występują bardzo żadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 @MiŁY a co powiesz o AOSP 5.1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi