L0LEK Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam ! W dzisiejszym poradniku przedstawię wam w kilku krokach instalacje TWRP Recovery Pamiętaj że każda ingerencja w telefon można powodować jego uszkodzenie. Ja jak i całe forum nie ponosimy odpowiedzialności za usterki.Wymagania :~ ROOTInstrukcja :~ Pobierz aplikacje TWRP Manager ze Sklep Play ~ Zainstaluj~ Otwórz ( przyznając prawa ROOT - a )~ Z opcji wybierz Install TWRP ~ Wybierz Device Name ( model telefonu ) ~ Wybierz wersje Recovery ( Recovery Version to Install )~ Install RecoveryGOTOWE ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Poradnik dobry. Tylko ja nie widzę tego modelu na TWRP Manager. Są tylko inne modele z różnych stron świata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytaz91 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Mam SGS2+, wybrałem zły model i nie potrafie zainstalować CM 12.1.Proszę o pomoc jak wgrać TWRP wybierając mój model aby wszystko śmigało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 @voytaz91 napisz z czym dokładniej masz problem i co dokładnie robiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytaz91 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Opisałem swój problem tutaj: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/5301-samsung-galaxy-s2-cyanogenmod-121-oficjalny/page-3#entry39286 pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 To się teraz ja zapytam: jaki model wybrać w TWRP Manager model telefonu żeby się recovery wgrało? Bo żadne tam telefony nie pasują do mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Czy jest to oryginalny telefon samsunga ? podaj dokładny model telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Czy jest to oryginalny telefon samsunga ? podaj dokładny model telefonu Samsung Galaxy SII GT-I9100Proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Sprawdzę i napisze czy znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Jakubowski Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Działa komuś ten sposób ? Bo za bardzo nie wiem który model wybrać w opcjach. Również mam i9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 @Marcin Jakubowski Sam chciałbym to wiedzieć lecz rozwiązania brak. Gdyby było podzieliłbym się nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi