eitheer Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ja, zarówno jak i forum NIE ODPOWIADAMY za uceglone urządzenia bądź zniszczone karty pamięci! Witam, w tym poradniku przedstawię wam jak zainstalować custom recovery Philz Touch na naszym Galaxy Tab 2 10.1 P5100Instalowałem recovery dwoma metodami na swoim tablecie na potrzeby tego poradnika, wykonaj poniższe kroki a na pewno wszystko będzie działać. Co potrzebujemy:RootProces instalacji poprzez Odina 3.07:Pobierz i wypakuj Odin307.zipŚciągnij najnowsze recovery w formacie *.tar.md5 i przenieś je do folderu z odinem philz_touch_6.57.8-p5100.tar.md5Uruchom tablet w trybie download (Power + Volume Down) Potwierdź wejście do Download Mode'a Uruchom Odina i tablet powinien zostać wykryty np. COM7 W oknie PDA wybierz nasze recovery Odznacz F. Reset TimeKliknij StartJeśli pojawi się "PASS" tablet się zresetuje Oto nasze recovery! Proces instalacji przez custom recovery:Pobierz recovery w formacie *.zip philz_touch_6.57.8-p5100.zipWgraj je na pamięć telefonu bądź na kartę pamięci Wejdź do recovery (Power + Volume Up)Wybierz Install ZipWybierz plik który wgrałeś do pamięci tabletu bądź na kartę pamięciPo instalacji wybierz reboot system now Gratulacje, takimi oto sposobami wgrałeś custom recovery na swój tablet!Życzę powodzenia w instalacji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarwap Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam.Robię wszystko tak jak w opisie lecz u mnie jest cały czas stare recovery.Co jest nie tak.Dodam że tablet się cały czas resetuje i nic w nim nie mogę zrobić.Nowy antek też nie wchodzi,niby wswzystko się wgrywa według odina lecz po restarcie jest wszystko stare. Proszę o pomoc.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nie pozwól się uruchomić urządzeniu po wgraniu TWRP. Od razu włącz recovery - powinno zaskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarwap Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Sprobuje jeszcze raz jutro i dam znac.Jesli nie zaskoczy to co moze być.wgrywalem tez nowy system i to samo a powinien być czysty android, a tu niespodzianka wszystko po staremu. Niestety ale to samo jak na obrazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi