Witam, Chciałem zapytać czy ktoś ma podobny problem z szybkim spadkiem baterii po aktualzacji OTA do Lollipoa'a 5.0.2 Usługi Google pobierają najwiecej baterii. W Prywatność->Zaawansowane->Usługi Google wyłączyłem wszystko co się da a i tak pożera najwiecej baterii. W taki sposób że przy 100% naładowania po 3 godzinach nieużywania telefonu spada 7% baterii :/ Na wcześniejszym stocku CM 11 05Q po całej nocy spadało 1% lub 2 % baterii.
Pytanie
hatsnare
Witam,
Chciałem zapytać czy ktoś ma podobny problem z szybkim spadkiem baterii po aktualzacji OTA do Lollipoa'a 5.0.2 Usługi Google pobierają najwiecej baterii. W Prywatność->Zaawansowane->Usługi Google wyłączyłem wszystko co się da a i tak pożera najwiecej baterii. W taki sposób że przy 100% naładowania po 3 godzinach nieużywania telefonu spada 7% baterii :/ Na wcześniejszym stocku CM 11 05Q po całej nocy spadało 1% lub 2 % baterii.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi