Lesny552 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Witam,właśnie wgrałem cyanogenmoda . Wcześniej poprzez program Kies zrobiłem backup danych. Teraz oczywiście nie posiadam niczego na telefonie włącznie z kontaktami.Przy próbie podłączenia do kiesa, wyskakuje info, że nie da się połączyć z tym urządzeniem. Czy jest jakiś inny sposób by wrzucić te dane, które przechwycił kies ? Czy jedynym rozwiązaniem jest tylko i wyłącznie powrócenie do stockowego roma, i zrobienie backupu przez tytanium backup ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tak, kontakty tak, apki znajdziesz wchodzac w moje aplikacje w google play 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 kopie ustawień masz na końcie google, tak jak i apek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lesny552 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Mhm zalogowałem się na koncie ale nie moge znaleźć przywrócenia kopii zapasowej. ;o Kontakty również się zsynchronizują ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lesny552 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lesny552
Witam,
właśnie wgrałem cyanogenmoda . Wcześniej poprzez program Kies zrobiłem backup danych.
Teraz oczywiście nie posiadam niczego na telefonie włącznie z kontaktami.
Przy próbie podłączenia do kiesa, wyskakuje info, że nie da się połączyć z tym urządzeniem.
Czy jest jakiś inny sposób by wrzucić te dane, które przechwycił kies ?
Czy jedynym rozwiązaniem jest tylko i wyłącznie powrócenie do stockowego roma, i zrobienie backupu przez tytanium backup ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi